Over WSV Inter Nos

Zin in een partijtje schaken ? Dan moet u bij WSV Inter Nos zijn !

Bij WSV Inter Nos weten we sportiviteit en gezelligheid feilloos te combineren.

Ieder donderdagavond van september tot half juni wordt er een levendige interne competitie gespeeld, waarin iedere deelnemer naar speelsterkte wordt ingedeeld. Na afloop van de partijen, waarin iedereen op zijn niveau om de punten heeft gestreden, is er ruimschoots gelegenheid voor een praatje en een drankje.

Naast deze interne competitie worden ook de traditionele oliebollen- en eierschaaktoernooien georganiseerd : snelschaakavonden waarbij plezier prevaleert boven het resultaat. Daarnaast worden door onze activiteitencommissie nu en dan simultaan wedstrijden tegen bekende topschakers georganiseerd.

In maart is er dan natuurlijk ook nog het bekende Drie Rondentoernooi. Een uniek evenement, dat altijd vele schakers "van heinde en verre" weet te trekken.

Onze jeugdleden spelen op donderdag van 18.45 - 19.45 uur, de senioren van 20.00 tot 24.00 uur.

Lid worden

Lijkt het u wat lid te worden van onze bruisende vereniging, die momenteel 6 jeugd- en 44 seniorleden telt ? Belt u even met een van onze bestuursleden, of eenvoudiger nog : loop op donderdagavond om 8 uur gewoon binnen in het Anne Frank Centrum en speel een avondje met ons mee. Geheel vrijblijvend, het verplicht u tot niets.

Voor de contributie hoeft u het niet te laten ! Voor een heel jaar :

Jeugdleden : 45,-  per kalenderjaar

Senioren    : 110,- per kalenderjaar

over te maken op bankrekening NL32 INGB 0002 7845 08 t.n.v. Schaakvereniging WSV Inter Nos.

Wij hopen u snel te mogen begroeten !