WELKOM BIJ DE WADDINXVEENSE SCHAAKVERENIGING WSV

Over WSV

Zin in een partijtje schaken ? Dan moet u bij WSV zijn !

Bij de Waddinxveense Schaakvereniging, opgericht op 10 april 1935 en dus al 82 jaar oud, weten we sportiviteit en gezelligheid feilloos te combineren.

Ieder donderdagavond van september tot half juni wordt er een levendige interne competitie gespeeld, waarin iedere deelnemer naar speelsterkte wordt ingedeeld. Na afloop van de partijen, waarin iedereen op zijn niveau om de punten heeft gestreden, is er ruimschoots gelegenheid voor een praatje en een drankje.

Naast deze interne competitie worden ook de traditionele oliebollen- en eierschaaktoernooien georganiseerd : snelschaakavonden waarbij plezier prevaleert boven het resultaat. Daarnaast worden door onze activiteitencommissie nu en dan simultaan wedstrijden tegen bekende topschakers georganiseerd.

In februari is er dan natuurlijk ook nog het WSV Drie Rondentoernooi. Een uniek evenement, dat altijd vele schakers "van heinde en verre" weet te trekken.

WSV is met 3 teams sterk vertegenwoordigd in regionale competities, georganiseerd door de Rotterdamse Schaakbond.

Voor de mensen die het schaken ook zomers niet kunnen missen, organiseert WSV vanaf half juni t/m augustus het Zomerschaaktoernooi.

Speellocatie

Onze thuisbasis, waarop menige schaakclub jaloers is :

Anne Frank Centrum
Jan van Bijnenpad 1
2742 VS Waddinxveen
tel. 0182 641910

Onze jeugdleden spelen op donderdag van 18.45 - 19.45 uur, de senioren van 20.00 tot 24.00 uur.

Lid worden

Lijkt het u wat lid te worden van onze bruisende vereniging, die momenteel 16 jeugd- en 38 seniorleden telt ? Belt u even met een van onze bestuursleden, of eenvoudiger nog : loop op donderdagavond om 8 uur gewoon binnen in het Anne Frank Centrum en speel een avondje met ons mee. Geheel vrijblijvend, het verplicht u tot niets.

Mocht u definitief lid willen worden, meldt u zich dan aan door middel van het aanmeldingsformulier.

Voor de contributie hoeft u het niet te laten ! Voor een heel jaar :

jeugdleden :   40,- per kalenderjaar
senioren    :  100,- per kalenderjaar

Wij hopen u snel te mogen begroeten !